Bemutatkozás
Stúdiónkról
Kreatív csapatunkban lakberendezők, építészek, 3D tervezők segítik a kiváló tervek megszületését, s kísérjük végig a kivitelezési munkálatokat a megálmodott tervektől egészen a megvalósulásig. 
 

Személyes
Már gyermekkoromban kiderült jó kézügyességem, a képzőművészet iránti fogékonyságom. Mindig is szerettem rajzolni, alkotni, s szobámban hetente húztam-vontam a bútorokat édes szüléim nagy bosszúságára.
A főiskolai évek és gyermekeink születése után  házépítésbe fogtunk.  Így megtapasztaltam egy építkezés, majd berendezkedés "kínjait", örömeit, s tapasztalatot szereztem a kivitelezésben is. Órákat üldögéltem az üres téglahalmok és falak között, s láttam, tudtam, hogy milyen otthont is szeretnénk. Az álmok lassan valósággá lettek, s ekkor én már éreztem, hogy a lakberendezés számomra nem csak alkotás, hanem egy örömteli, kreatív szerelem is.
Ez után végeztem el a Quantum  Magániskola Lakberendező tanfolyamát jeles eredménnyel, s indultam el a lakberendezői pályán...

 

Hitvallás

A belsőépítészet, a lakberendezés mind-mind egy szakma, hivatás és egyben művészet is.
Mindig alkalmazkodni kell a megrendelő igényeihez, kéréseihez, személyiségéhez, de mindenképpen figyelembe kell venni az adott épület, tér adottságait, lehetőségeit, a megrendelő anyagi határait.
Természetesen döntő szempont a megrendelő ízlése, az életformája, mindennapjai. Fontos megtudni, hogy mit is vár el leendő otthonától, milyen stílust, színeket kedvel, valamint mi az, amit egyáltalán nem szeretne. A jó lakberendező segít ezeket a szempontokat egymásba gyúrni, s a megrendelővel együtt megfogalmazni, megálmodni azt az enteriőrt, ami valóban a sajátja, valóban személyre szabott, s nem utolsó sorban maga az OTTHON.
Minden új feladat egy új kihívás is. Legyen szó családi ház, iroda, tárgyaló, üzlethelyiség, vagy egy kis garzonlakásról. Meg kell ismerni az üzletfelet, családot, az életformát, s mindenkinek személyre szabottan kell tervezni. Nem lehet és nem is szabad sablonokban gondolkodni, hiszen ahogy nincs két egyforma egyéniség, úgy nincs két egyforma otthon sem.
Mindig törekszem arra, hogy a tervek átgondoltságot, tervezettséget tükrözzenek. Minden apró momentumnak  indoka kell hogy legyen, nem szabad öncélú, esetleg magamutogató elemeket csempészni az enteriőrökbe. Ügyelni kell arra, hogy a lakás minden szeglete átgondolt legyen, funkcionálisan ugyanúgy, mint esztétikailag, mert akkor lesz – a stílus, a színek és az anyagok harmóniáján túl - valóban egységes az összhatás. A lakberendezési tervezés és alkotás akkor lehet valóban sikeres és költségkímélő, ha már a tervezés, vagy építés folyamatába be tud kapcsolódni a lakberendező. Fontos, hogy átgondolt, megbízható megoldásokat találjunk.

 

Nincs kedvenc stílusom...
Minden stílus, így a minimál, a mediterrán, modern, egzotikus,  polgári, stb   közel áll a szívemhez. Mindegyikben nagyon sok lakberendezési ötlet, fantázia van.
Ahogy az ember változik, úgy változhat az igénye, ízlése is. Elsődleges fontosságúnak a funkciót tartom, ezután következhetnek a hangulati, egyedi elemek, különleges megoldások. Úgy gondolom, hogy a „steril” lakások azért olyanok, mert nincs meg bennünk az a "kicsit más", mely a másik stílust képviseli. Kedvelem az egyéni megoldásokat, a "bevállalt" részleteket, amiktől a berendezés újszerű, sajátos, és egyedi. Szeretem a kreatív, újszerű, akár meghökkentő megoldásokat is.
Ha új stílusban kell terveznem, a témát körüljárom, szakirodalmat gyűjtök, s természetesen az internet segítségével "ötletelni" is szoktam.
Fontos, hogy tájékozott legyek a trendekben, ismerjem az újdonságokat, a legújabb technikákat. Rendszeresen járok továbbképzésekre, lakberendezési kiállításokra, termékbemutatókra.
Számomra kiemelt fontosságú szempont, hogy megrendelőm elégedetten, büszkén tekintsen közös munkánk eredményére, s valóban sajátjának érezze azt az enteriőrt, azt az életteret, ahol valóban ő a legfontosabb, az OTTHONÁT.

 

                                      
 

Elérhetőségem

Jordákiné Veigli Gabriella
lakberendező
3D tervező
 
 
+36 20/565 9986

Gabriella Lakberendezési Stúdió - Győr, Jordáki Gabi lakberendező. Teljes körű lakberendezés. Minden jog fenntartva © 2014